Hoe gaan we te werk?

 

Onderzoek

Een zwart scherm, een defect toetsenbord of een melding van te weinig (werk)geheugen. Het zijn veel voorkomende ergernissen, maar zeker nog geen reden om gelijk een nieuwe laptop of pc aan te schaffen. Breng uw computer naar Imha Computers en wij onderzoeken het probleem met speciale software en testapparatuur. Daarna krijgt u van ons een helder reparatie-advies, inclusief prijsopgave voor de reparatie en eventuele onderdelen. Zo weet u snel waar u aan toe bent. De vaste onderzoekskosten bedragen € 29,95 incl. btw.

Reparatie

Na uw goedkeuring voeren wij de voorgestelde reparatie uit. We vervangen bijvoorbeeld uw harde schijf, toetsenbord of het beeldscherm. Natuurlijk kunnen we ervoor zorgen dat u na de reparatie niet al uw bestanden kwijt bent. Want indien gewenst en mogelijk maken we eerst een back-up van uw systeem. Zo heeft u na de volledige herinstallatie uw gegevens gewoon weer terug. Software moet echter wel opnieuw worden geïnstalleerd. Mocht blijken dat we het probleem om wat voor reden dan ook niet kunnen oplossen binnen de gestelde prijsopgave, dan overleggen we uiteraard eerst met u. Zo voorkomen we dat u voor onaangename verrassingen komt te staan.

Probleem opgelost

Zodra de reparatie gereed is krijgt u van ons bericht. U haalt de computer of laptop op, rekent de onderzoek- en reparatiekosten af en kunt weer aan de slag!

REPARATIE

Imha Computers

info@imha.com

Imha WebDesign @ 2018