Service-pagina

Links:

PDF:

Garantie:

Download link voor G-Data Internet Security: http://www.esd-download.com/search-codes/dut/imha-vof/GDAIS

Imha Computers garandeert dat de te leveren zalen voldoen aan de gebruikelijke eisen en normen die daaraan kunnen worden gesteld en vrij zijn van welke gebreken dan ook.

Algemene informatie:

Wij maken geen gebruik van cookies.

Klachtenregeling:

Heeft u klachten over een product of dienst dan horen wij dat graag van u. Hiermee kunnen wij de kwaliteit van onze service verbeteren. Meldt ons de klacht zo snel mogelijk zodat de eventuele schade beperkt kan worden. De klacht moet, wettelijk, binnen twee maanden na het ontdekking bij ons gemeld worden. Ook in het geval dat het gekochte product niet de eigenschappen heeft die u op grond van de koopovereenkomst mocht verwachten. Het beste is om uw klachten schriftelijk kenbaar te maken

Als u een klacht bij ons indient zal die uiterlijk binnen 14 dagen worden beantwoord. Is dat binnen die termijn niet mogelijk , dan laten wij u binnen 14 dagen weten wanneer u antwoord kunt verwachten.

Wordt een klacht niet naar tevredenheid van de consument opgelost, dan kan deze gebruik maken van de bemiddelingsregeling van ICTWaarborg door het bemiddelingsformulier op www.ictwaarborg.nl in te vullen.

Imha Computers

info@imha.com

Imha WebDesign @ 2018