Imha / X2com diensten:

 

Met X2VoIP belt u niet langer via een traditionele telefooncentrale en (ISDN)lijnen, maar via het internet. Bellen via VoIP betekent voor u goedkoper bellen en eenvoudig worden ingezet zonder grote veranderingen aan te brengen in uw huidige situatie.

Met X2mobile beschikt u over een oplossing om de totale kosten voor telefonie eenvoudig binnen de perken te houden. Bovendien leveren de krachtige gebruiksfuncties u ook nog eens veel gemak, tijdwinst en een professionele uitstraling op.

Met X2desk kunt u afscheid nemen van uw huidige, traditionele, telefooncentrale. Met deze dienst gaat u gebruik maken van de gebruiksvriendelijke virtuele telefooncentrale bij X2com, ontwikkeld op basis van ervaringen van eindgebruikers binnen zowel kleine als grote organisaties. Deze dynamische oplossing gaat met de tijd mee, zodat u altijd automatisch over de nieuwste X2desk functies beschikt om het telefoonverkeer optimaal zelf te kunnen beheren.

X2com levert ook verbindingen met het internet. Dit zijn internetverbindingen op basis van xDSL en glasvezel (fiber), genaamd X2connect. Het is de basis om diensten van hoge kwaliteit te leveren die 24 uur per dag, 7 dagen per week beschikbaar moeten zijn. Naast het internetverkeer zal, indien van toepassing, ook X2VoIP gebruik maken van deze verbinding. Door een slimme techniek kunnen telefoonverkeer (spraak) en internetverkeer (data) over dezelfde verbinding lopen. X2connect levert u maximale zekerheid voor wat betreft continuïteit van de diensten over deze verbinding.

 Bel of mail voor meer informatie!

 

 

Voip

Imha Computers

info@imha.com

Imha WebDesign @ 2018